bugaboo

Alla inlägg den 10 februari 2013

Av bugaboo - 10 februari 2013 09:33

 


Ett stort grattis till Dorpan min kära vän som fyller 33 år idag!!

Av bugaboo - 10 februari 2013 08:58

 

Igår kom Pernilla med barnen för att lämna Elias som ska sova över. Lilla Ebba är ett energiknippe men till slut tar energin slut och då hittade vi henne sovandes vid Roger inklämd mellan bordet och soffan. Roger hade lagt på henne en filt.



 

Rockbandet Fajersson-Persson startar snart en världsturnè. Övning på hög nivå=) Varför badbyxor på är den stora frågan?


   

Sedan tyckte jag att det skulle bli paus på allt spelande så vi stack ut för att gå och handla. Det blev mycket snöbollskastande. Roger blev den stora måltavlan, fast bilden visar Adde som målet..haha!



 

Barnen fick välja mat och snacks till kvällens melodifestival. Dom är aldrig oense för när jag ställde frågan om vad vi skulle äta så svarade Hampus: Mc donalds direkt medans Elias sa: NÄÄÄ!!! TACOS. hampus direkt efter: Ok då blir det tacos. Killana var så himla roliga för dom smed planer hur kvällen skulle se ut angående snackset. Elias ville ha lösgodis och Hampus chips, men då valde dom grejerna tillsammans för att sen dela upp det..haha! Smarta killar.

När Elias satt och berättade hur han kom till världen och hela hans liv fram tills nu så skrattade vi så vi grät.


   

Roger satte igång en tävling till melodifestivalen, vi skulle välja ut vilka två som gick vidare och  så fick vi välja varsin som skulle gå vidare till andra chansen. Och då fick vi inte välja samma andra chansen vinnare eftersom någon måste vinna. Men det slutade med att ingen vann.

Och den som skulle vinna vann 2 trisslotter. Så det blev inget av det. Men eftersom den Sean banan kom till final så sjöngs den låten resten av kvällen kändes det som.


 

Presentation


Min vardag och ingen annans!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards